maanantai 8. joulukuuta 2014

Joulunalustouhuja

Kaikenlaista on tullut taas tehtyä. Joulukorttejakin syntyi 45 kappaletta. Alta löytyy kuvia. Nyt ne pitäisi vielä kirjoittaa.... Sain myös tehtyä sen oman kranssin alumiinilangasta. Tuolla odottaa vielä kieppi kuparilankaa, toiseen kranssikokeiluun. 

Lainasin muuten kirjastosta vinon pinon Ilona Pietiläisen sisustus/askartelu/tuunauskirjoja. Ne ovat aivan ihania. Jos tykkää maalaisromanttisista ja tuunauksesta ym.jutuista niin kantsii ehdottomasti tutustua.

Viikonloppu vietettiin taas hyvin koirallisissa merkeissä kun tytärpuolen huskyt ja meidän yhteisomistus mäyräkoiramme Riiva olivat hoidossa.  Vuokko-sheltin juoksun johdosta ,sillä ja Riivalla riitti tyttökivaa ihan öillekin asti, niin paljon että saivat pysyä poissa makuuhuoneesta että edes ihmiset saivat nukkua.  Fauni-mamma on edelleen hyvin katkera jos isäntä lähtee vain Faunin tyttären Ruskan kanssa metsälle ja jättää isin ykkösmäyräkoiran (Fauni) kotiin...pieni mäyräkoira ei voi sitä ymmärtää. Iskän ja Ruskan  tullessa takaisin seuraa armotonta nalkutusta by Fauni, ainakin kunnes iskä ottaa syliin ja lohduttaa. Ja heidän ollessa poissa mammamäyräkoira "möffii" täällä kotona kuin vanha nalkuttava akka, niin että jos kuvittelin nukkuvani pitkään, se jäi taas vain haaveeksi. Mäyräkoirat kun nyt välillä ovat vähän MÄYRÄKOIRIA.
  
Alumiinilangasta tehty kranssi, jossa lisäksi lilaa helminauhaa ja patteritoimiset valot.

Äiti ja tytär eli Fauni ja Ruska nukkumapuuhissa.

Ja toiset äiti ja tytär Iitu ja Vuokko hoitamassa toisiaan ennen unia. Iitu on meillä se joka aina pesee koko perheen koirien korvat ja silmät. Meillä ei oikeastaan koskaan tarvitse puhdistaa koirien korvia, kun meillä on Iitu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti